Alkoss Velem

Alkoss velem!

avagy alkotással a lélek ragyogásáért

Meglehet, hogy felötlött már benned a gondolat – sőt, akár a vágy is –, hogy megpróbálkozz  a képi alkotás valamely formájával. Elképzelted, milyen élvezetes, szórakoztató és lélekemelő időtöltés lenne számodra,  –  ám ez az elképzelés továbbra is csak vágy maradt. 

Az is lehet, hogy már gyerekkorodban elhitették veled: alkalmatlan vagy ilyesmire;  nincs elég tehetséged, kézügyességed, miegyebed hozzá. Mindeközben persze folyamatosan alkotója voltál saját életednek, személyes világodnak, nap mint nap használtad a kreativitásodat, a fantáziádat…

Kis létszámú csoportfoglalkozásaim, alkotó hétvégéim során lehetőséged van eloszlatni minden beléd rögzített kétséget, bizonytalanságot, ami eddig visszatartott. Olyan módszerekkel, technikákkal, eszközökkel ismertetlek meg, amelyek révén megtapasztalhatod a képi alkotás örömét és sikerélményét. Rajztanári múltam, személyes alkotótevékenységem és képi kifejezéspszichológiai  gyakorlatom tapasztalataira építve  arra törekszem, hogy minél inkább szabadon szárnyalhass,  valamint  újabb és újabb inspirációkkal gazdagodj.

Elsajátíthatod többek közt a stresszoldásra is kiválóan alkalmazható zentangle technikát, megtapasztalhatod az élőzenére történő intuitív festést, megalkothatod saját,  személyes szimbólumodat – és így tovább…

A mindössze néhány fős csoportlétszám lehetővé teszi, hogy a foglalkozások során személyre szabott segítséget, figyelmet kapj.

Az alkotáshoz szükséges felszerelésekről, eszközökről én gondoskodom.

Az aktuális alkotóprogramokról – egy alkalmas workshopok, kurzusok, táborok – folyamatosan értesülhetsz honlapomon, valamint a ” Művészet és terápia” FB oldalon.

A foglalkozások helyszíne a programok jellege szerint változó.  Állandó helyszín: Vácott, a Levél utcai stúdióban.

Írj Nekem!

Adatkezelés

12 + 9 =

Tel.: +36 30 789 3467

(Kattints a telefonszámra és már beszélhetünk is!)

E-mail: esther.wals@gmail.com

Tel.: +36 30 789 3467

E-mail: esther.wals@gmail.com